Post by orulupcuila on Feb 28, 2022 8:11:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Koala Crush ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Koala Crush IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa ključe z napakami ▞▞▞
▞▞▞ Koala Crush 2022 version ▞▞▞
Ok igra za krajši čas, toda oglasi po 200 lvls so najslabše, druge podobne igre naredijo enako brez oglasov... Samo rečem
Zabavno in zahtevno, dokler ne dosežete ravni 2000 in ne dobite posodobitev, ki vas spreminjajo, imam prihranjenih vsaj ducat in pol 9 življenj, zdaj pa je 5 življenj polnih. Ne, da niso dobre posodobitve, samo, da bi rad začel znova od začetka.
Dobra igra slaba aplikacija. Izpad je sredi približno vsake tretje igre in izgubim ves moj napredek. Pomilovanja vreden!
Prosim, da vrnete možnost gledanja oglasa, da dobite brezplačne poteze, ko izgubite raven.
Igra vas ogoljufa pri vaših potezah, če niste pozorni, zaradi česar je skoraj nemogoče zmagati.
Vsakič, ko pridem do nivoja, ki mi daje 5 kovancev, igra zamrzne in kovancev ne dobim..ZELO FRUstrirajoče!!
ko ni več tekem, a so še potezi, se igra ugasne.
Ni slabo, da bi bilo igralno območje lahko večje.
Mislil sem, da bom igral tisto, kar je bilo v oglasu. Laganje. Brez reševanja srčkanih živali iz lave.
Dream Hospital - แพทย์โรงพยาบาลผู้จัดการจำลอง จำลองสถานการณ์ gvv
Koala Crush 아케이드 hxe
Všeč mi je ta igra, vendar je nekaj težav z zaklepanjem med igranjem.
Zabavna igra. Samo ni mi všeč, koliko časa traja odpiranje nagrad. Kot da malo zaostaja
Zelo prijetno in sproščujoče, dokler ne vstopite v igro.. Potem ne toliko
Nov videz je grozen in ni mi všeč, da ne morem ponoviti ravni, da bi poskusil za višji rezultat.
Koala Crush Arkádové zgw
Vaša aplikacija potrebuje odobritev in zagotovilo kot najstnik v stiski brez maturantskega zmenka! Umakni se malo, tvoja aplikacija je dobra.... uporabljam jo za razbremenitev in deluje, dokler pojavna okna spet ne začnejo delati stvari zajebava8888
Všeč mi je ta igra ... ko misliš, da si profesionalec, postavijo težko raven. Ne začni se igrati, če ne nameravaš biti zasvojen.
Zelo malo časa za igranje, večinoma oglasi in grafika. Smešno
Ne dovoli mi, da se povežem s facebookom. Sicer pa je zelo zabavno in zahtevno.
No, vsaka igra z omejitvijo življenja si od mene zasluži največ 2 zvezdici. Itak ne bodo prijetne (vsaj zame).
Super igra je všeč.. samo oglasi, ki dražijo in trajajo dolgo
Zelo zabavna igra, ki jo je mogoče igrati, vendar so po vsakem razdelku reklame, ki so popolnoma moteče
Dobri izzivi, a vrnjeni kovanci so smešni za znesek, potreben za 2. priložnost. Če želite igrati brez porabe $$$, ne začnite
všeč je ta igra veliko, vendar si želijo, da ne bi omejevali števila poskusov igre
Po 5 tednih čakanja na posodobitev igre sem lahko igral, toda po 4 dneh se je spet nehala posodabljati in še vedno čakam, čeprav mi kar naprej govori, naj pridem igrat in moje življenje je polno 8 dni in še vedno čakam !!!!!
bolje bi bilo, če bi lahko ponovili pretekle ravni in poskušali izboljšati svoj rezultat. Igra je v redu. Ni super. pa je frre.
bi bilo super, vendar stalni oglasi za druge igre med nivoji.
Zabavna igra. Zaenkrat ni tako neverjetno težko, da ne morete preskočiti ravni.
To je dobra igra, vendar zvočni učinki niso zelo dobri pri razstreljevanju stvari
Resnično uživam v igranju igre, a zelo frustrirajoče, da dnevni bonus traja le nekaj ur, preden se ponastavi.
Zabava do sedaj. Oglasov še ni preveč.
Zasvoji igra. Všeč mi je zahtevna igra. Pred selitvijo je treba premisliti
Zdaj, ko sem na nivoju 1080 in je že več kot bolečina, je skoraj nemogoče razumeti, kaj hoče igra, reproduciranje ledu je dolgočasno in čeprav imam rad izziv, to ni zabavno! Nadaljeval bom z njo in preveril, če lahko prečkam to fazo, vendar v tej igri uživam že več let in zdi se, da jo bom morda moral odstraniti.
Odlična igra, vendar se je začela veliko zrušiti.
Dodajanje med vsako ploščo...vsaj na začetku. Nisem igral mimo tretje plošče. Razumem potrebo po dodatkih, vendar je to pretirano.
Zabavna igra za 30 sekund, ki jih imate za igranje na terenu, čemur sledita skoraj 2 minuti, ki sta potrebni za prebiranje dolgih dodajanja po VSAKI POSAMEZNI RAVNI. Med oglasi in časom, ki je potreben za prehod na naslednjo raven za naslednjo 30-sekundno igro, nisem prepričan, da je to vredno mojega časa.
Veliko zabave in sproščanja, omogoča razbremenitev misli, alternativa družbenih medijev; Ljubite zabavne izzive
Ta igra je tako zabavna! Prvič sem ga prenesla neke noči samo zato, da se je moj otrok lahko igral na mojem telefonu, da bi bil zaposlen, a ko sem ji pokazal, naj "samo popestri barve", sem ugotovil, da pri stopnji 60 ji nisem nikoli dal telefona!! 😂😂 lol. Imam igro, ki jo igram ves čas in sem na pretekli ravni 2500. To bo nova igra! Do naslednjega popoldneva sem bil na stopnji 131! Všeč mi je veliko različnih načinov, kako lahko dobite brezplačne kovance in druge dodatke, ne da bi morali gledati ducat oglasov. Prenesi! Ne bo vam žal!!
zabavna igra, vendar sem čakal več kot en teden, da se odpre več nivojev. Koliko časa še traja, preden izide nova različica?
lahko igraš ves čas, z internetom ali ne, in za Life ni omejitev. to je odlično.
To je bilo zabavno, dokler se ne dvignete na višje nivoje in ste prisiljeni poslušati glasne reklame za druge igre, preden lahko nadaljujete z igranjem.
Všeč mi je, vendar na platformi Android pogosto zamrzne in se zruši. Na platformi iOS ni možnosti za ogled oglasa v zameno za 3 dodatne poteze.
Jebes reklame
Koala Crush Arkadne igre qev
Tako zasvojenost. Všeč mi je ta igra, uganke in grafika so super, dajem ji 4 zvezdice samo zato, ker nisem videl nobene od ugank, ki so bile prikazane v oglasu, in so bile velik del mene pri prenosu igre, vendar mi je še vedno všeč
Zelo podobno kot toon blast in jewel blast. Všeč mi je grafika
igra bi bila bolj zabavna brez vseh reklam in motenj iz drugih iger, vendar izgleda, da zame ne bo dolgo trajala
Kr neki
Koala Crush Аркади ffvg
Všeč mi je ta igra. Rad bi vedel, kdaj se "dan" začne znova. Skoraj vedno se vrnem na prvi dan in igram vsak dan!
Preveč oglasov. Preveč napak sem ga odstranil!
Ne daje ti nagrad za napredek, porabiti moraš kovance, mislim, da bi te moral nagraditi za napredek
Razočaran, da posodobitve trajajo tako dolgo. Zadnja posodobitev pred 3 tedni. 4 dni čakam na nove posodobitve, da lahko nadaljujem z igranjem. Vendar je igra zabavna!!