(Android) Moonrise Arena - Pixel Action RPG вара неограничену издржљивост
Feb 28, 2022 7:47:38 GMT -5
Post by orulupcuila on Feb 28, 2022 7:47:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Moonrise Arena - Pixel Action RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Moonrise Arena - Pixel Action RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара неограничену издржљивост ▞▞▞
▞▞▞ Moonrise Arena - Pixel Action RPG 2022 version ▞▞▞
Играо сам само 15 минута, али за сада је забавна игра. Нема огласа осим ако не изаберете награду. Чини се да има дубок РПГ елемент за разлику од неких игара које тврде. Ја бих препоручио овај
Погледајте Даркрисе. Ово (моонрисе) је оно што сам прво инсталирао и видео сам даркрисе и инсталирао га. Скоро су слични. Молимо вас да проверите ту апликацију јер можда копирају вашу јер је ваша објављена пре 2 године, али су они своју објавили пре неколико месеци. Пс: волим игру
Добар посао :Д
Лепа игра, али једино што нервира је непријатељ, они ће скочити када покушате да скочите изнад њих, тако да је немогуће да се не заглавите између њих. Такође додајте још знакова. Учините ниво већи
Свиђа ми се. Графика и анимација су дивни❤
Скоро добро. Припремите се да радите исту ствар изнова и изнова.
Додајте ликове као што је Ассассин и можда додајте још реткости попут легендарних и кућних љубимаца
Невероватна игра, али! Зашто морам брисати рецензије!! :\
Думб
Додајте ове карактеристике ако желите 1. Изглед лика би требало да се мења у зависности од тога који предмет носите 2. Можете да пуцате лево и десно док трчите лево или десно 3. Инвентар треба заменити и преместити у оквир лика тако да Биће лакше 4. Можете поништити поен вештине који сте случајно потрошили 5. Трговац може да продаје оружје 6. Непријатељи не би требало да пролазе кроз вас посебно палице јер их је брзо и немогуће погодити ако уђу у средину вашег карактера
Ова игра је била заиста забавна када сам био испод лвл 100. Нивои су били изазовни, али награђивани и напредак је био стабилан. После лвл 115 непријатељи су смешно разбијени и осећам се као да сам ударио у зид у смислу напредовања. Мој лик тренутно има 128 лвл и већину својих поена сам уложио у издржљивост, интелигенцију и спретност за додатни блок, али ме убијају нормални непријатељи истог лвл-а као ја. Надоградња опреме је скупа, а падови су слаби. Поправи своју игру молим
Обожавајте уметнички стил, уживајте у игри и волите да немате гомиле реклама! 🖤
Свеукупно одлична игра, дајем 5 звездица јер је веома забавна и бесплатна са мало или без реклама. Добар посао са свиме. Мислим да би требало да будете у могућности да продајете ставке тако што ћете притиснути селл уместо да превлачите сваку ставку, али поред тога волите то
Добро, али су контроле мало искључене и тешке на мањем екрану
невероватна игра, волео бих да видим више ликова
Ова игра добро напредује и супер је забавна. Недостатак реклама је велико олакшање. Хвала вам пуно за ову игру!
Концепт се не разликује много од других и досадан је да будем искрен. Очекивао сам нешто више, али визуелни прикази једноставно нису у складу са стандардима.Непријатељи се само стапају са позадином и нападају нас што је заиста досадно. Штавише, кориснички интерфејс треба да буде префињенији. Инвентар је превише неуредан и вероватно је главни разлог за моју оцену. Ако се графика може побољшати заједно са контролном механиком, онда се може донекле играти.
Играње је једноставно и једноставно, мески мисиниа монотон тапи јади лебих менантанг карна тиап стаге бербеда тингкат кесулитанниа.
Pencil Rush 3D Fritidsspill duj
Цоол рпг игра и стварно ми се свиђа како игра изгледа графика и једноставна контрола
Одлична је игра и стварно волим да је играм, посебно када ми је досадно.Има невероватну графику за игру пиксела.
Moonrise Arena - Pixel Action RPG Hry na hrdiny srb
Засада је добро. Међутим, нема много избора када су у питању способности и вештине карактера. Испробаћу Даркрисе јер се чини да је побољшана верзија ове игре.
Потребна је добра прича или прича, онда ће ова игра бити још боља.
Moonrise Arena - Pixel Action RPG ایفای نقش hbe
Прво је било тешко, али постаје веома зависна. Тако да подсећа на игре Цастлеваниа. Волим то
Супер супер лепа игра... Без принудних реклама је апсолутно најбољи део. Нема плате за победу. Превише млевења ипак... Али главни циљ игре је млевење... И забавно је. Иако бих желео да затражим дугме за понављање или поновно покретање мапе након смрти или победе на мапи.
Игра је добра, али има простора за побољшање. Требало би да могу само да кликнем и задржим да погледам статистику опреме; Мрзим што морам да затворим сваки прозор. Такође мрзим чињеницу да морам да скинем опрему да бих је надоградио. Случајно сам надоградио опрему више пута, а затим заборавио да је опремим и случајно је продао када сам продавао смеће на велико. Осим тога, то је забавна игра.
Пуси га
Супер игра, али... зашто се моја статистика мења након што сам потрошио поене да их поставим како желим? Поставио сам свој здравствени статус на 45, а сада је 22.
Фино и забавно, само треба више садржаја.
Контроле је мало тешко притиснути
Изузетно досадно.
Moonrise Arena - Pixel Action RPG Rollenspel epgc
Испуњава моју зависност од стицања шарених и моћних предмета док разбијам своје непријатеље попут божићних поклона који чекају да се отворе. Ако желите пљачкаш на свом телефону, не тражите даље од Моонрисе Арена!
Забавна игра, али учините неке нивое лакшим
Веома забаван РПГ са бочним померањем. Управо сам почео да је играм пре 15-ак минута и могу да кажем да има доста ове игре. На контроле је потребно мало навикавања, али када их научите, чини се да то не би био проблем. Десна дугмад такође блокирају поглед, али сам сигуран да ћу се и на ово навићи. Све у свему, има много забавних ствари!
добра игра. свиђа ми се
Супер игра, али имам мали проблем са контролама
Мобови са регенерацијом се не могу убити што то чини досадним, али је генерално добро
Није оно што сам очекивао, али на сјајан начин. Глатка радња бочног скролера са акционим рпг елементом. Савршено за мало ометања.